Skogen runda

Kommer just tillbaka från skogen, jag och X har varit ute med Sanna och Johanna och deras voffsingar, Akira, Hera och Romeo. För er som inte vet så är Akira- en ung sprallig, vild och något ohyffsad schäfer tik. Älskar människor och säkerligen hundar med men hon vet inte riktigt än hur man beter sig :) Hera- vit herde hund (egentligen vit schäfer)damen  i gruppen och även mamma till Romeo, cool, självsäker och uppfostrande. Romeo- slyngeln, han blir 9 månader och testar gärna sina gränser med de andra hundarna. Men när herr X blir less då viker han sig lydigt och snabbt.

Så här ser det ut när vi släpper ut dom från bilarna. Malms hundar, hoppar och busar med varann, eller de två vita jagar runt på Akira. Akira springer fram och tillbaka, eggar, busar och mellan varven jäklas med de andra. X håller sig lite på avstånd men när han tycker att nu jäklar går Akira för långt så trycker han till henne litegrann. Till 99% av gångerna rör han henne inte bara knuffar med sin tyngd och Akira gapar och piper, hon blir skit rädd när han kommer farande. Men det håller sig inte länge förän den unga damen är på G igen. Idag tog han fast i henne nånstans för hon blev jätte ledsen och for och satte sig bakom Johanna :)

Men det är en bra grupp att vara med X i. Han respekterar dom, han vet att de är en flock och lägger sig inte i i onödan, de busar lite med honom och han springer med dom och ingen bråkar med honom heller. Han får vara i fred tills han själv väljer att delta.

Idag när jag släppte ut X så var bara Akira ute, hon kom gladeligen hoppandes mot honom, han vek undan med huvudet för att inte ha henne i öronen men sen gick han fram till Sanna och pinkade in revir..... på hennes byxor och in i skorna :D



Så kan det oxå gå när man är med hundfolk :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha. asg Vad vi skrattade... :D Det fanns inte så mycket mer att göra ju, det var för härligt.

Och mamma bara: Jag undrade vad det var för varmt som rann på benet och ner i skon. ;)

2009-04-13 @ 13:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0