Ingen uppdatering än

Har inte orkat med det, har återigen 100 tals foton att gå igenom, men lovar ska sysselsätta mig med ddet nån dag. men den sista veckan har min nya fiiiiina mobil upptagit mitt intresse. Just nu väntar vi på tv:n, den borde komma idag. Vet inte om jag sa det men vår andra tv (3 år gammal) pajade och det blev nästan lika dyrt att laga den som att köpa en ny!

Men nu ska jag testa lägga in en grej på min blogg, vete tusan hur jag ska lyckas men skam den som ger sig :)

På återseende

Att ha semester enlig män

Tjenare

Fick en rolig grej av Pia på mailen, var bara tvungen att lägga in en här. Det stämmer nog rätt bra ur en mans synvinkel :DVisst var den för bra :)

CU

Tjerernas Brännbolls kväll

Hallo alla brudar i bloggvärlden

Jag är på gång att ordna brännboll under nästa vecka någon dag. Det lutar åt fredag men ej riktigt bestämt ännu. Tösen kommer hit och ville ha en brännbollskväll. Vi brukade tidigare spela väldigt mycket. Då vi startade för 15 år sedan (hmmm det var nog ännu längre tillbaka för Jonte och Dennis var små!!) så spelade vi hela sommrarna, så fort vi bara kunde så samlade vi ihop folk och körde några matcher, skit kul var det. Nu dessa sista år har det blivit en traditionell brännbolls kväll varje sommar :)

Jag tänkte så här, vi spelar i Nasua lekpark, för er som är en två år yngre än mig *garvar* och inte vet var den ligger så är det bakom Eva Spiik eller framför Åkergatans hyreshus, ni vet dom som Kemnevall en gång ägde (gula bakom gamla ICA) och nu ägs av Fredkrik Persson och hans fru. Därifrån drar vi sen vidare till C-huset, vi har ju pool numer där och så slår vi på bastun för dom som vill. Sen umgås vi och har en trevlig kväll med valfri dryck. Hur låter det?

Vill veta vilka som kommer och vilken dag som kunde passa rätt snart så jag vet och planera för dag. En annan har ju semester så mig kvittar dagen :)

Redan anmälda
Maria H- Vilken dag som
Tösen- Vilekn dag som
Jag själv- Det samma
Marianne B-
Lena B-
Karin och Mia- Helst fredag

Sen har jag pratat med tjejerna här på jobbet så får se om någon av dom kan komma, vore skit kul.

CU

Hmmfffrrr

Och var är sommaren!!? :(

Tjoho

Snart börjar nedräkningen för min semester :) Jobbar ännu nästa vecka och sen den 14:e får jag vara ledig och lääääänge, skönt. Hoppas bara att vädret blir lite stabilare så man törs sig till stranden med ungarna.
Men under tiden kommer ett band jag blev intruducerad för av Tomas Valo här på jobbet, dom hade rätt skön musik. Lite blandning av rockabilly, hårdrock och lite country sound tyckte jag, allt som jag gillar. Och denna låt är tom en 60 tals låt :D Hör och njut

Volbeat- I only wanna be with you

 

CU

RSS 2.0