Kärlek

Fick återigen på mailen en så fin grej, detta måste ni bara titta på. Där kan man prata kärlek och längtan kanske mellan människa och djur :)

http://www.existenz.se/out.php?id=8197

så vackert  :~s

Nu har jag lärt mig

Nu har Fia lärt mig hur man sätter in länkar på musik :) Satt och krånglade och var på rätt spår men hittade inte uppdatera knappen för du måste maximera rutan... hmm korkat, den knappen borde ju synas fast att du har en minimerad ruta!!! Men nu kan jag ialf, så jag ska sätta in en av mina just nu favvo låtar

Motley Crue- All in the name of rock'n rollHar ju varit inne på 80 tals hård rock ett tag nu, denna dundrar i bilen :) Hittade inte nån me så bra ljud.

Sen har jag hör och häpna lyssnat på Marilyn Manson! Ja hans covers, vet inte om jag nu gillar hans egen musik, han kan ju kännas lite sjuk ibalnd. Men man blir som man umgås, han är en av Dannes favoriter, så efter några år kan jag hitta flera låtar som går att lyssna på med honom. I bilen dundrar Another Brick in the wall

Marilyn Manson- Another Brick in the wall

 

Och orginalet....

Pink Floyd- Another brick in the wall, Part 2

 

Jahapp nu lär jag bombadera bloggen med musik :)

Jonte har ännu inte kommit hem och klockan är 15.33, fan jag är ju nyfiken ju!!! Sa att han måste komma hem direkt så jag får höra :)

CU

Nervöst

Eller ja, spännande iallafall. Jonathan har ju sökt in på svefi, på musik linjen och han har antagningsproven idag. Han ska göra en spelning, ett prov i musik historia och en intervju. Hoppas att allt går bra ialf. Det här är vad han ska göra

Nightwish, Crimson tide and deep blue sea 

 

Han spelar ju elgitarr så det blir gitarrsolona han ska göra. Musikerna på svefi har fått tabsen så de ska väl spela det andra. Vet ju inte vad ala fackord heter ..... :)

That's all for now folks

Fick av Irina

Sitter här med luren i örat, är i telefon kö hos Telia!!! Först hölt jag på att prata och knappa mig hit och dit med den jätte trevliga och braiga telefonrösten!!! -Förlåt, jag förstod inte! Innan jag blev kopplad till en riktig människa, höll på att bli galen. Sen är jag på lunch med, så roligare kan man väl ha. Det dyker in en röst i mitt öra som säger -Du har plats 33 i turordning. Nå se det påositivt, var på plats 78 när jag började.

Fick en sån rolig grej av (rösten säger plasts 29 by the way) Irina på mailen, måste bara sätta in den här

Något att tänka på inför alla sommarfester.
Numera, när det finns varningstexter på cigarrettaskarna borde
liknande varningstexter även sättas på öl- och ciderflaskorna,
 
exempelvis följande:
 
VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du viskar, trots
att du inte gör det.
 
VARNING: Alkoholförtäring har den verkan att du ser ut som en
idiot när du dansar.
 
VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan
sjunga.
 
VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att din ex-älskade
kommer att dö om du inte ringer honom/henne klockan 4 på morgonen.
 
VARNING: Alkoholförtäring är den största orsaken till annars
oförklarbara asfaltmärken i ansiktet och på knäna.
 
VARNING: Alkoholanvändande kan orsaka fantasier om att du är
hårdare, häftigare, snabbare och ser bättre ut än alla andra
människor.
 
VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du är osynlig
.

Skrattade (plats 19) som tusan åt den, det är ju så det är. Man e ju king of the dance floor och sen är man frän, häftig och sten cool.

CU

Foton 4/6-08

Här kommer lite foton från dagen


Det var tydligen runt 600 personer där idag


Absolut sista spelningen för TskolanKim sjöng också en låt

Nå nu pojkar har ni gjort ert på Tskolan nu väntar bara resten av livet. Önskar er alla lycka till i livet

Untill next time

Vad händer

Har fått meddelande igår om att bloggen ska flyttas och har flyttats. Igår funkade den fint men idag har den börjat tjorva, en del bilder visas inte men när man klickar upp de små fast att det bara är kryss där så funkar dom!? Allt verkar gå så himla sakta med det nya verktyget. Hoppas det bara är tillfälligt och att de löser det snart. Har ju bilder från dagen och ville sätta i dom.

På tal om dagen, vi har varit på Tornedalsskolans avtackning av 3:e klassarna. Det var jätte bra ordnat, gäst talaren Petar Juntti var både rolig och tänkvärd. Men jag tror inte att avgångs eleverna förstod vad han pratade om men det lär de göra om några år. Jonathan, Kim, Nicke, Emma och de andra + kören hade uppträdanden igen. Sen var det betygs utdelning klass för klass på scenen. Vad som var jätte roligt var att Jonathan fick STIPENDIUM i musik, det blev han jätte glad för. Han har missat betyg i ett ämne för att han valde musiken istället så nu fick han uttdelning för det. Sen fick han jätte bra betyg, jag tror inte han själv heller hade väntat sig så bra betyg. Han hade 7 MVG, 4 VG tror jag och sen var det G i några ämnen och några som hamnade på IG. Men Jonte var nöjd, jätte nöjd. Återkommer med bilder när bloggen verkar fungera bättre.

CU

Irriterande

Jo, ni som kollat igenom bal bilderna har säkert märkt att det som fattas pixlar på vissa bilder!! Jag vet inte varför det blir så, det har hänt med några bilder tidigare med. Det syns inte när du sitter och bloggar och förhandsgranskar men sen när den kommer ut på nätet! Men det lustiga är att om du klickar på bilden och sen sparar ner den (som fullstorlek) så syns inga prickar!!! Himla irriterande. Är det nån som vet varför det blir så ibland?

Rasmus avslutning

Idag hade Rasmus avslutning på dagis. Åkerbäret ordnar varje sommar en fest för föräldrarna, i år hade vi knytkalas. Det blev jätte mycket fika, korv och annat. Som vanligt hade barnen en liten föreställning år föräldrarna. Det är verkligen jätte bra fester. Får säga ett stort tack till personalen, Yvonne, Sirkka-Liisa och Annika, som vanligt en strålande fest.

Fotobevisen

Så här fina var fröknarna :)     
Får jag presentera Inga (g:et ska uttalas) Inga och Inga :)

       
Robin hjälper Batman på med masken :)                 Savannah vill osså sunga :)

Hela gruppen samlad till uppträdande
Så här fina var de när de hade sitt uppträdande till oss

       
Batman och Robin rockar lös till en låt skriven om dom

Efter att upprädandet var över tackade personalen av alla barn som går över till 6 års verksamhet till hösten. De fick först ett foto av sig själva som var urklippt och inplastat att hänga runt halsen, sen fick de en liten bok sär de samlat bilder under de två år de varit på Åkerbäret plus en till bok av något slag. Mamma måste här erkänna att jag inte haft tid att titta i den andra boken, det var nått med ABC iallafall.

Här får han fotot runt halsen som en medalj    Rasmus egen bok    Applåder för Rasmus, yeeeh
Fröknarna avtackar Rasmus för hans tid på Åkerbäret, han var så stolt.

Vi avslutade med allt gott fika i solskenet. Bättre väder kunde vi inte ha fått. Vi hade en trevlig stund i kväll. Synd var bara att jag och Maria båda jobbade så vi hade lite brottom.

Undrar vad Gärre tror han har i glaset?!         
Gärre, Maria och William,  Rasmus och Danne

Savannah hade knappt tid att fika, hon jagade killar sa hon. Hon sprang runt, åkte rutchbana, stojade och bisade. Hon hade så fullt upp så hon var aldrig nära nog att fastna på bild :)

Untill next time

Studentbalen

Jaha ja då har den äldste sonen haft sin bal. Han var så fiiiiiin, det var dom alla killarna. Kim filosoferade att så har fin kommer vi aldrig att vara allihop samtidigt nå mer och det lär nog stämma. Ja om de håller ihop ännu samma gäng när de börjar gifta sig så då kan det väl hända.

Här kommer lite foton

     
Förfesten startade hos oss redan vid 12, nån öl på altanen

Dom droppade in en efter en, på med bastun, gapa efter handdukar och annat man kan tänkas behöva.

   
Paus i badandet, en öl i solen eller två.... kanske tre.

Sen börjades fixandet av hår, jo vad jag tänkte på att killar har oxå en i gänget som är bra på hår och vet hur alla ska stylas och här i gänget var det Kim.

       
Slut resultatet blev väl inte så pjokigt :) Fina pojkar blev det

Min vackra son        Polers :)            
Jonathan                       De 3 musketörerna           Sami

Efter 16 var det dags att dra iväg till Tskolan och den väntande cortegen, Gärre skulle köra Jonte, Kim och Emma. Och vad gör mamma när bilarna kom rullande, jo jag fick inte igång filmkameran i tid så jag missade att filma dom, jag missade hela jävla bilen för att jag stod och försökte få igång den jävla kameran som helt plötsligt säger att jag har full disk! Vadå full disk gapar jag, jag bytte ju skiva innan vi for. Men vad har jag gjort jo filmat väggen hemma i en kvart!! Fan vad sur jag var! Men felet var inte helt o hållet mitt. Jag frågade faktiskt Jonte om han vet i vilken ordnign de kommer, ja vi kommer inte först ialf sa han för det gör värdparet. Men vem kom rullande först jo Gärres bil!! Nå jag fick filmat ialf när de kommer upp efter gången.

image425
Kim, Emma och Jonte
image426

Jag tyckte inte jag fick några bra bilder på dom när de stod där framme, hade film kameran i ena handen och försökte fota med den andra. Men Fia har fått bra bilder så hon skulle skicka över några till mig. Så jag väntar på dom Fia :)

image427
Nicke och hans dam

image428
Henka och hans dam... vet ju inte vad deras damer heter.

image429
Sami och hans dam
 
Vad som var synd var att jag missade Mikko och damen men jag vet att de har fastnat på film.
Runt 21 mellanlandade de återigen hos oss för att fylla på förråden innan eftersläppet. 

Så här såg det ut.

         
Nu hade Herr Nostalgi (och då menar jag inte Oliver :) han kom för han skulle med dom in sen) anlänt så de ville ha lite foton nu när de är så fina tillsammans.

Förråden påfyllda även med mina försök till att tvinga i dom lite visdom. Så här lät det, - tänk nu på att man inte får ha pluntor med sig in och drick inte ur dom isåfall så att de ser för då åker man ut, - sköt er nu och var inte otrevlig, -tänk på hur ni dricker, det är ju inte roligt att inte minnas sin student bal och bla bla bla. Lät nog ganska gnatig tror jag :)

image437
Ett glatt gäng på väg mot fortsättningen på kvällen

Dom här fotona var i nsd och kuriren

     

Emmas moster Satu har sytt hennes klänning och även slipsar och snusnäsdukar till Kim och Jonte i samma tyg, tackar Satu, det var gulligt gjort :) slapp ju problemet i att hitta en matchande slips. Fast snusnäsdukarna hittade jag i rummet efter att de farit... hmmm

Allt hade gått bra, jag hörde att Jonte, Kim och Nätte kom hit vid 03 tror jag, Dennis som oxå faktiskt hade kommit in på statt!!! kom hem vid 04. Tänk att han fyller 18 år om en vecka, helt otroligt.

Så denna vecka har jag fullt upp. Jonte ska ha en lite studentbjudning och Dennis sin 18 års fest på fredag. Så det blir mat och fika. Men jag avslutar med en bild på Savannah och favvokillen, hon är sååå kär den lilla damen.

image442
Någon närmare presentation behöver jag nog inte ge av denna bild.

CU my friends

RSS 2.0