Besiktade

Jag och Taru var och besiktade alla valparna igår. Dom gick igenom med elegans. Assistenten som var med berömde dom hela tiden. Hon tyckte dom var så fina. Vetrinären, någon ny stjärna som jag aldrig sett, han var allvarlig.... och relativt nybakad tror jag. Jag frågade när allt var klart om allt var ok  med dom, men han svarade inte. Han gav intrycket av att "kära lilla vän det får du läsa på pappren om" ungefär.

Det var rätt stohejigt med alla de små rusandes runt i rummet, det var tjugo kisspölar här och några bajshögar där. Jag tänkte sätta in dom efter ett litet tag (ville att de skulle sträcka lite på benen ef bilåkningen) men när jag såg hur han blev irriterad o hans förnäma intryck. Så dök "tjuriga Ester" upp inom mig. Jag lät dom kuta på istället :) Vi var ju två så Taru torkade piss och jag hjälpte till.

Det har börjat maila folk nu på dom, det har ringt men några bor söder ut så får se. Från första kullen var det vå som skulle gått till söder, en till Stockholm och den andra minns jag inte riktigt var det var. Men det paret backade i sista minuten och stockholms paret blev utan pga den som lovat ta med den ner härifrån backade.

Så får se då hur länge jag får ha mina små kryp här hemma :)

Kommentarer
Postat av: Irina

Har du kvar alla ännu? :)

2007-11-16 @ 18:41:43
URL: http://carwho.blogg.se
Postat av: Sanna

Bara en liten hint! =)
Ares får gärna bo hos mig!!!!

2007-11-17 @ 01:15:36
URL: http://whitewolf.doggyblogg.se
Postat av: /B

Men vad är det för valpar du har? Biloder!!

/B

2008-12-31 @ 16:06:06
URL: http://lyckligagatans.blogg.se/
Postat av: /B

Anna! Har du kvar damen med fläck kring ena ögat så kan du genast skicka henne till mig! vill ha

/B

2008-12-31 @ 16:07:25
URL: http://lyckligagatans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0