Fredag kväll

Skulle haft julmiddag idag men Rasmus blev sjuk, han har jätte ont i halsen, feber och så spydde han på morgonen men det var nog för att han hostat under natten och var jätte torr i halsen på morgonen, det kom blod med. De skulle ha åkt till Pian ikväll och sovit där men han ville inte och det förstår man ju. Sen hittade jag ingen att komma hit så jag fick bli hemma.

Nu har vi badat bastu, ungarna har ätit sitt godis och drar sista härjningarna i soffan. Ska lägga som strax så jag får glo Idol helt själv med min jätte choklad kaka MUMS :) Passade på att kolla mailen nu och det här var väl fränt!!

Det här är en takmålning I ett rökrum.Inte vet jag om det nu skulle vara så muntert att stå och röka där?? Fast kanske en god idé :)

Men den här andra var bara för bra....

Målat badrumsgolv!!!

Tänk dig att du är på party..

Tionde våningen i ett höghus...

OCH SÅ MÅSTE DU ANVÄNDA BADRUMMET...
Du öppnar dörren...

KOM NU IHÅG


GOLVET ÄR BARA ETT MÅLAT GOLV

TAR LIKSOM LUFTEN UR DIG ...

ELLER???

Skrolla ner saaaktaaa......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|Tänkt och ha huttat lite och gå in där, tror jag lätt skulle blivit hängadne gallskrikandes i handtaget på dörren :)

Men bilden är photoshopad tror jag, så inget sånt målat golv finns nog inte men fränt va det.
Nä nu ska de små änglarna i säng strax. Imorgon väntar städning och förberedelser för Rasmus kalas på söndag. Har rätt mycket att göra imorgon så hoppas att inte Danne är allt för bakis........

CU som other time

Julklapps tips till maken :)

Julen närmar sig.....
 
 
Mannen i huset var missnöjd över sin bil och beklagade sig för sin fru !
 
- Köp en överraskning åt mig i julklapp! När jag sätter foten på plattan ska den accelerera från 0-100 på mindre än 4 sek, bad han. Helst en ljusblå!

Fylld av förväntan närmade sig julafton och se här vad den omtänksamme frun köpte till honom.


Den här killen tyckte att hans tatuering var helt cool...

Ända tills han åkte in I FÄNGELSE!

Nu är han DEN POPULÄRASTE KILLEN PÅ HELA  FÄNGELSET!

Tävling....

Är ofta in på Pias (från Umeå men utflyttad norrbottning) blogg och nu har hon utlyst en tävling. Gå in och kika

TÄVLING

Ha det gott

Söndag kväll

Helgen har gått och varit lugn. Båda de två "stora" pojkarna har varit utan krog liv för andra veckan på raken :) vet inte när det hänt för Jonte iallafall!! Nåväl mamma är mycket tacksam för det.

Annars har jag väl inte gjort så mycket alls, Danne har jobbat hela helgen. Hade lite främmande igår både av syster yster, Mari och Sanna i olika omgångar.

Idag har dagen gått i tårtornas tecken. Vi var först på Alexanders kalas, han fyllde 12 (tror jag) eller är det 13?? Tar alltid fel på det där, tror jag gjorde honom ett år yngre förra året med. For sedan hem och slängde i oss lite varmkorv med bröd och mos och fortsatte sedan till William som fyllde 5 år. Så det känns som magen växt med 10 cm i omkrets.

Rasmus har något som heter Generell språkstörning, det innebär att han bla har svårt att naturligt höra hur ord uttalas, hur de kommer i en mening, lite dåligt ordförråd eller han har svårt att plocka fram olika ord ur sitt ordförråd. Han kan vända hela ord, ex deg blir ged, saft blir fast osv. Men i detta ingår en del andra saker med som sömnstörningar. Och det har han haft sedan han föddes i princip. Vi har i flera års tid provat massor med olika lösningar, vi har gått hos några "sömn terapueter" som tipsat oss om massor med tekniker som vi provat. Men tillslut gav jag upp, inget funkade. Så förra året började han att somna på soffan till en film och det funkar allra bäst, sen bär jag honom i vår säng. Då sover han lugnt och stilla, inget springande en gång i timme med hysteriska utbrott så man väcker hela huset. Där sover han tryggt i mammas och pappas säng. Och så får det vara, jag menar när han är 16 har han nog slutat.

Men var jag ville komma med detta är att vi diskuterat en kväll om hur han nu ska börja somna i sängen, han vill det själv men har en enorm ångest över att sova. Då säger han själv att -Mamma om du kunde sätta in en tv så jag kan titta film där så skulle jag somna i sängen. Nå när vi var hos Wilkopilko idag på kalas så nämnde jag det till Maria att vi ska köpa en liten tv och sätta in den i sovrummet. Då fick jag en av dom :) Skit bra. Men den har stått i deras förråd, slog på den ef 3 timmar inne hos oss, den funkade ett tag men sen blev den svart :( förhjoppningsvis behöver den bara torka upp några dar så funkar den sen. Vi har en annan liten tv i källaren, gammal och dålig en var tvungen att bära upp den för nu hade ju ungarna sett det och blev heltänd på idén.
 

Ni ser, det är bara säng i vårt sovrum. Men de är bara små en gång i livet och jag har aldrig problem med ungar som vaknar under natten. Visste ni att sömnproblem bland barn knappt existerar utomlands där de oftast sover ihop.

Rasmus

Savannah som inte är van att somna till tv:n så får se om det kommer att störa henne.

CU

En bedrift

Livet för en småbarns mamma på 43 år är inte alltid helt lätt.

Steg upp efter 8 med mina små änglar. Vi hade först en riktigt mysstund i sängen. Vaknade av att jag fick två kalla rumpor mot min mage när de kröp ner brevid mig. Sen vilade vi en halv timme tillsammans. Sen var det full rulijans här hemma, inte bara med barnen utan det var mat av hundar, ut och pissa med dom en och en. Nelli är i höglöp och hon och Exo är ju helsyskon så en parning mellan de två vore inte så där jippi precis. När X varit ute så åkte han in i buren och det var Nellis tur. När jag kom in med henne så hade de två små änglarna släppt ut X ur buren så han såg ut som en radiostyrd robot, helt nollställd i blicken när jag försökte hålla honom från Nelli och få in honom i buren. Han stirrade på mig som om jag just klivit ner på jorden från Mars.

Efter detta var det gojornas tur, då var det byte av mat och vatten i alla burar. Hos Tintin är det hur lätt som helst att byta, samma hos Ellen med, där får jag bara hålla koll på var Moa är, för de eländiga jakona har utsett mig som tuggben. Hos Barbro och Hubert får jag ha med en pinne och muta undan Barbro. Hubbe struntar i när jag håller på, men Babben. Hon är så lömsk inne i buren. Så jag får alltid ta henne på pinnen och lyfta undan henne på en annan. Sen duschade jag dom ordentligt. Ellen och Barbro älskar att duscha och gör det väldigt villigt. Hubbe och Tintin tycker väl det är ett nödvändigt ont medans Moa verkar tro att jag har syra i flaskan. När det var klart så började Barbro att bada i sin vattenskål, två fulla skålar gick det innan hon var klar, sen var det bara att plocka fram skurkäppen :)

Plockade undan lite grejs från golv och bord och skulle in med det i ungarnas rum, Öppnade dörren och höll på att få stans chock!!! Ni skulle sett hur där såg ut. Stod en stund och undrade vad jag skulle göra med röran och kom fram till att här behövs soppåsar. Hällde alla leksaker i en enda hög på golvet och startade sorteringen. Rasmus samlar ju på allt man bara kan tänka sig. Allt från påsar till brädor, sånt som vi rivit i huset, spikar, skruvar, papper, kartonger, stenar osv..... Han blev nästan hysterisk och gapade och skrek, så han åkte in i vårt sovrum så jag skulle få någon ordning alls på eländet. Hörde hur han satt och dikterade sånger om vad han gillade läget för dagen. Det lät ungefärligt så här ialf en utav raderna i sången, Jag älskar inte mina mamma för jag vill ha alla mina leksaker. Han var helt enklet skit sur på mig. Nå när allt var klart så kom han och inspekterade läget. Satte sig vid sitt bord, tog fram sin börs och började räkna sina pengar. Jag gick ut och stängde dörren så han skulle få tjura ifred för sin pladdrande syster. Efter en stund hörde jag hur hans text ändrades till.. Jag älskar nog min mamma för hon har gjort jätte fint :D

Så nu ska jag ta mig en siesta medans ungarna glor Quack pack, sen är det matlagning och så ska jag städa i vardags rummet och gojburar. Det luktar hund här, bläää. Men ikväll när alla änglar gått i säng så ska jag korka min vinare, japp har fått en av Gun. Och japps Pia jag ska titta på Marcus när han åker, ja det andra med :) och bara ta det lungt, puh

CU

Gapskrattade

Den här var väl bara för bra :D

Kära dagbok,

Jag har precis fyllt 44, och min dotter (älskling!) gav mig en vecka med
personlig tränare i födelsedagspresent.
Nu är jag fortfarande i kanonform, jag spelade trots allt fotboll när jag var 20, men det kan vara roligt att få röra lite på sig. 

Jag ringde till träningsanläggningen och bokade tid med en personlig tränare.

Jag fastnade lite för Lasse, som är en 26-årig kille som förutom jobbet
som personlig tränare också är aerobicinstruktör och modell för badkläder.
Det är han som är anledningen till att jag skriver det här,
han bad mig skriva dagbok för att hålla koll på mina framsteg.
På måndag gäller det. 

Måndag
Jag gick upp klockan 06.00. Det var riktigt tufft att komma upp så tidigt,
men när jag kom till träningsanläggningen, där Lasse väntade vid receptionen
blev allt helt plötsligt mycket lättare.

Lasse är suverän! Han har blont hår, fantastiskt blå ögon och ett charmerande leende.
Vi började med en rundtur på anläggningen. Lasse visade mig maskinerna och det första jag fick göra var springa på löpbandet.
Efter fem minuter tog Lasse min puls, och han verkade lite orolig över hur hög den var. Det han inte fattade var att min puls var hög för att han stod så nära mig i sin tajta lycra-outfit, jag är ju i toppform annars! 

När vi gjorde sit-ups pushade Lasse på mig och jag kämpade på, trots att jag var trött i magen efter att ha hållt in den ända sen jag mötte honom i receptionen. 

Efter passet njöt jag av att titta på hur smidigt Lasse rörde sig under sitt aerobic-pass, och tänkte att han är lika duktig där inne som han är med mig.
Det här kommer bli en FANTASTISK vecka! 

Tisdag
Jag fick dricka två kannor kaffe för att komma upp, men till slut var jag utanför dörren på väg till träningen.
Lasse tvingade mig att ligga på rygg och trycka upp en tung järnstång i luften, sen la han på vikter på den också!
Mina ben kändes som spaghetti på löpbandet, men jag klarade en hel kilometer. 

Leendet jag fick av Lasse när jag klev av löpbandet gjorde det mer än värt mödan.
Jag mår toppen! Det här är andra dagen i mitt nya liv! 

Onsdag
Jag försökte borsta tänderna, och enda sättet som var möjligt var att ligga med huvudet på tandborsten och röra munnen fram och tillbaka över den.
Jag tror jag har fått bråck i bröstmusklerna.
Jag klarade av att köra så länge jag slapp styra eller bromsa.
Jag parkerade på en handikapparkering vid träningsanläggningen. 

Lasse var lite okänslig idag och hävdade att mina skrik störde de andra som tränar på anläggningen. Jag har kommit på att hans röst är lite för hurtfrisk för såna här tidiga morgnar, och när han skriker på mig får han en nasal ton som är riktigt irriterande.
Jag fick ont i bröstet när jag skulle ställa mig på löpbandet, så jag fick stå på trappmaskinen istället. 

Vem i helvete har uppfunnit en maskin som simulerar en aktivitet som gjorts obsolet av hissen?
Lasse sa att det skulle hjälpa mig att komma i form och öka min livsnjutning eller nåt.
Han snackade massor av annan skit också. 

Torsdag
Lasse väntade på mig med sina vampyrlika tänder i en grimas som skulle föreställa ett leende,
Men den grymma formen på hans tunna läppar avslöjade honom allt.
Jag kunde inte rå för att jag var en halvtimma försenad -
Det tog mig 20 minuter att bara knyta skorna ! 

Lasse tvingade mig att träna med hantlar.
När han tittade bort, passade jag på att springa och gömma mig i damernas omklädningsrum.
Han skickade Linda för att hämta mig, och sen satte han mig på roddmaskinen som straff. Jag sänkte den . 

Fredag
Jag hatar den idioten! Lasse är den vedervärdigaste varelse till människa som någonsin fötts på denna planet NÅGONSIN! Korkade, uppblåsta träningsnarkoman!
Om jag kunde röra någon enda liten del av min kropp utan denna fruktansvärda smärta skulle jag slå honom med den.

Lasse ville att jag skulle jobba med mina triceps. JAG HAR INGA TRICEPS! 

Om han inte ville ha jack i golvet så borde han inte ha räckt mig de där (%&##%¤ hantlarna, eller något annat tyngre än en macka för den delen.
Jag är säker på att han lärt sig det där på Sadisthögskolan,
han måste fått en hedersbetygelse i grenen 'tillfoga smärta')
Löpandet kastade av mig och jag landade på en hälsorådgivare. 

Jag önskar att jag hade landat på någon mjukare. 

Lördag
Lasse lämnade ett meddelande på min telefonsvarare i morse, i det där äckliga, hurtfriska, gnisslande tonläget han har. Han undrade varför jag inte dök upp idag. 
Ljudet av hans röst fick mig att vilja slå sönder högtalaren med första bästa trubbiga verktyg, men tyvärr saknar jag styrka att ens trycka på knapparna på fjärrkontrollen.
Jag har sett på finsk tv i elva timmar. 

Söndag
Jag åkte färdtjänst till kyrkan idag för att tacka gud att den här veckan äntligen är slut.
Jag bad också till gud att min dotter (!) nästa år väljer en roligare present.
Till exempel en rotfyllning eller en rejäl tarmsköljning.

Ja så kan det oxå va :)


På jobbet

Sitter just nu på jobbet, har någon minut över medans att jag väntar på att min vän för dagen ska äta. Sen ska vi och göra inköpen för helgen.

Hemma har jag börjat att göra en myshörna inne i en garderob!! till ungarna. Hit intills är tyget, "sitt rampen?" madrassen och lite kuddar på plats. Nu ska det upp lite hyllor, spottar, en ljus slinga, ett draperi och deras böcker. Meningen är att de ska kunna gå in där och ha en lugn stund för sig själv...... hoppas jag :) Jag har faktiskt fotat under hörnans gång. Sätter upp bilder när det är klart.

Danne håller på att göra i ordning i gamla terrarie rummet, det ska bli en liten verkstad till honom och alla verjktygen där. Vi hoppas på mer ordning då :) Sen tänkte jag att VI börjar med Savannahs hörna i rummet. Det tar alltid ett tag innan JAG vet hur det ska vara och nu så tror jag att jag börjar bli på det klara med det. Du ser Tomas, det är nog likadant hemma hos oss som hos alla andra :D

Nä nu ska jag vidare och jobba på, avslutar med en härlig bild jag fick på mailen. Helt fantastiskt helt enkelt.CU

På mailen

Hejsan

Jag har ett tag funderat över detta med mail. Vet inte om jag nämnt det här tidigare. Men tänk tillbaka 10 år. Då funkade iallafall min mailbox på det viset att det fanns riktiga mail i den, ni vet såna där man skrev. Hur mår du vad har du gjort sen sist och nått smaskigt skvaller eller så. Men nu för tiden får man aldrig några "riktiga" mail. Jo jag kan faktiskt få av Anita ibland några rader och lite foton. Nu menar jag absolut inte att jag själv sitter och författar ett mail, det händer inte ofta. Idag får man bara en massa kedjebrev som alla avslutas med...... "bryt inte denna kedja den har gått si och så många varv runt jorden" eller " om du inte skickar detta mail vidare så betyder det att du har alldelens för brottom här i livet och hinner inte med dina vänner" 

 En del av dessa vidarebefodra grejer är riktigt roliga, fina, tankvärda osv men det vore trevligt med ett helt vanligt mail nångång :) Men för att utnyttja bloggen och mailen så tänkte jag börja införa en del av dom jag får här så slipper jag ju vidarebefodra och ingen känner sig manad till något.

Men nu så vidare till det jag fick på mailen, även detta av Anita


Du har blivit utvald till att motta välsignelsen från denne snöängel! 

 Snöängeln vill bringa lycka till Dig för ett år.

Jag hoppas att du blir lycklig av hans goda gärning!Du kan sända denna ängel vidare, för att dela med dig av lyckan : )Ha en trevlig dag

Lite mer Norrbotten

Alltså allt han gör verkar bli bra

Här i stjärnor på is

 
Han går in med själ och hjärta i det han gör. Han är verkar vara otroligt målfokuserad


Idol, Balladen om Fredrik Åkare


Idol, Everybody hurts

 
Idol, Fly away

Avslutar med

THE SWEDISH IDOL WINNER 2006

Lars

För första gången följer Idol, ja förutom när Marcus började närma sig finalen :) Men detta år tror jag att jag sett nästan alla avsnitt tom fr uttagningen.

Lars är ju ett kapitel för sig. Han är den han är och sjunger det han vill och vill han inte så flummar han bort det. Jag tycker det är riktigt att inte låta sig dras med i nån cirkus där man egentligen inte vill vara. Men detta hånande av programmet han faktiskt ville vara med i trotts allt kanske inte var så smart. Men jag tror att när han väl satte igång det så kunde han inte stoppa det. Sen skrev väl tidningarna en hel del som inte heller stämde. På nått sätt tyckte jag synd om honom, han verkade så missförstådd på nått sätt. Omogen, man trottsar blir man emotsagd så trottsar man mer. Men samtidigt en ödmjuk med mycket självförtroende men ändå inte. Bäst är han med sina låtar, eller det han vill sjunga, där han känner sig bekväm.Lite konstigt med Titanic men jag hittade ingen roligare version. Hans röst påminner lite om John Lennon, lite samma dialekt ibland, samma sätt att sjunga. Det är lite 60-70 tal över honom

CU

Planeringsdag på Cape East

Igår hade vi planeringsdag på Cape East. Det var jätte trevligt. Vi började med:
Morgon kickoff: Nybakt bröd, sallader, pålägg, olika frukter, müssli, flingor, kaffe, kakor, wienerbröd, det var riktigt mumma det.
Sen arbetade vi med det som skulle göras fram till lunch. Jobbigt att sitta still, tänka, gå igenom, vrida och vända på saker och bedömma risk.
Lunchbuffé- Två olika sorters rätter (fisk el kött) och sen soppa, naturligtvis hembakt bröd, sallader, kaffe med fikabröd till.
Fortsatt planering fram till
Kaffet: Flera olika sorters små roliga bakelser och frukt.

Det var bara att käka så mycket man ville i princip.... och det gjorde vi. Jag var ännu proppmätt när jag kom hem så varken jag eller Danne åt middag!
Glömde naturligtvis att fota vår fina lunch, för allt var så fint dukat och upplagt. Men kaffet kom jag ihåg :) (fast det hade jag nog inte heller tänkt på om inte Nina sagt åt mig) Det fanns ännu fler sorter men dessa vad var jag tog.

       

I slut hampen på vår planeringsdag dyker en älg upp mitt i Cape East området... det är norrland det :)

    

  

Anders hörde sig för om älgen av personalen. Den var tam och kom varje dag vid samma tid och hälsade på. Jag är nu ingen expert på älgar men det ser väl lite mer ut som en kalv eller en väldigt ung.... älg :) Om hundar säger man ju unghund men man kanske inte kallar tonårs älgar för ungälg :) Anders som är jägare sa att kon (mamman) är säkert skjuten. Fotade med mobben så det blev inte så bra bilder. Och för er som kanske läser min blogg och inte är från Haparanda så är det Finland ni ser i bakgrunden, så nära är det.

CU

Bilder på stövlarna

Nu har jag fotat cowboy stövlarna, jag nämnde kanske inte att dom är beställda från Italien

       
Skaftet är 34 cm högt från hälen och upp, bredden på skaftet upptill är jag lite osäker på hur man mäter men rätt över var det ca 18-19 cm så omkretsen borde väl hamna på en 38 cm. Jag är 34 cm under knäet och de är lite för breda på mig.

     
Framifrån och klacken på 9 cm

Jo och de ser lite mörkare ut på bild än vad de är i verkligheten. Den andra bilden (den som är tagen lite snett fr sidan) stämmer bäst överens med färgen.

Så kuule lickat osta pois (hehe är ingen jäkel på finska direkt :) )

Till salu

Hejsan svejsan i lingonskogen :)
Har börjat gå igenom lite i mina garderober... eller ja det gjorde jag för ett bra tag sen men då fanns det ännu lite som jag inte vilje sälja, bla min svarta skinn korsett!! Men har kommit fram till efter mycket vånda att jag kommer inte att använda den. Har haft på mig den två gånger och fler gånger lär det inte bli. Den har nu hängt i min garderob och samlat damm bara. så är det någon som är intresserad eller om ni vet någon som ni tror är intresserad så förpassa dom till min sida.


Denna kommer från http://www.ofcorsetis.com/ Min ser ungefärligt ut som denna fast mycket snyggare och den har fler skenor fram än denna. Min har ingen knäppning fram endast snörningen bak. Kanske något omständigare att få än en som är framknäppt. Men en framknäppt korsett måste oxå snöras hur som haver skorna skaver. Och sen har då den modellen jag har mer skenor fram vilket betyder att du kan snöra den ännu hårdare. OCH det är stål skenor, inga plast. Man känner riktigt stadgan i den när man har den på jämfört med billigare korsetter med plast skenor i. Om ni går in på hemsidan jag länkade till så finns det en storlekstabell där.
Storlek: M
Pris: 600 kr

Sen har jag ett par cowboystövlar med som jag säljer (hmm efter samma vånda som med korsetten) . Köpte dom själv av Minna för 1000 kr och har gått i dom en gång. De var för stora på mig. Det står att det är 38 men de är rätt breda i foten så jag fick ha såna tjocka lurviga inläggs sulor i :) men de var ändå för stora.

Fasiken (skulle slänga in bilderna på dom här) trodde jag hade mailat fotona på skorna på min mail men det hade jag inte. Bilderna på dom är i min gamla dator och den kommer jag inte in i just nu. Nå beskriver dom så lägger jag in foto på dom imorgon. De är bruna, lite blanka i skinnet, skiftar som i svart, har sydda sömmar (typ guldfärgad tjock tråd)i mönster på skaften och på själva ovan delen av foten. Hög klack, 9 cm, ingen fet cobysar klack utan en smäckarare, fortfarande i cowboy stil. Sen har de mönster under sulan med. Ett tunt mocka likande foder. Lite fyrkantiga fram förstås, spetsiga. Skit snygga är dom! Men i och med att de är lite för stora så blir det svårt att gå i när de är så höga.
Priset på dom är 700 kr

Bloggar om dagen imorgon, vi var på planeringsdag och hade det verkligt trevligt, jobbigt, man var trött som tusan men trevligt, roligt och annorlunda mot slutet :)

CU tomorrow

Halloween

Halloween helgen som brukar vara min favvo helg har flutit förbi utan större väsen. Hittade inga pumpor, jo coop hade två, en som inte kunde stå och en som var skadad, helt förstörd! Ica hade inga alls vad jag såg. Jag har jobbat hela helgen så det har inte varit nått partande heller. Men däremot har ungarna varit på party, Rasmus och Savannah på fredag hos Emil och Jonte och Dennis var på lördag.

Dennis fick jag hämta hem redan vid 22 för han var helt slut. Han har ju varit sjuk hela veckan, haft feber och föärkyld så att försöka dricka på det var ingen hit. Han tyckte det var så onödigt med att han satsat 600 spänn på kläder och dricka och sen var det sängen kl 22. Och det kan jag hålla med honom om.

Fredag kväll såg ut så här

        
Rasmus blir sminkad med blod och allt

        

Det färdiga resultatet

Sen var det Savannahs tur. De var lite rädd för blodet först, Rasmus frågade om jag skulle sticka honom med nål och Savannah försäkrade sig gång på gång att det kittlar väl? :)

       
Soft putty, teater smink och blod

       

Och så här såg lillgumman ut som häxa

Innan det var avfärd så blev det till att ställa upp på fotande. Jonte och kompisarna hann ju hem mitt i sminkningen så de skulle oxå ha foton på det färdiga resultatet.

Blessed be and Happy Halloween

Dansat i Ötå

För två veckor sen var vi med gänget i Övertorneå på dans. Som vanligt jätte kul och vi dansade en hel del. Det var bra ordnat av Ötå, 70 kr i inträde men sen var fika, och varmkorvarna gratis.

Så här såg det ut

Jag, Gun-Britt, Minna och Kattis svänger på våra lurviga :)

Ett glatt gäng i kaffe pausen.

Det slutade redan kl 21 men Happis var de sista kvar, det var nästan så de fick slänga ut oss :)
Fick tyvärr inga foton på Henriksson som oxå släppte lös under den sista timmen i shortsen.
Tack alla för en trevlig kväll.

CU

RSS 2.0