Varit dålig på detta

Jo jag vet att jag inte bloggat på länge men jag har inte haft ork helt enkelt. Sen har det vatit mycket att göra, elen i köket är på gång så vi har vår elkille här alltid lite då och då. Sen är ju toan helt färdig nu, vi har haft rörmockaren här förra veckan så nu har Danne fått sätta upp speglar och lampor osv. Men det har varit mycket springande hit och dit med olika inköp. FIIIIIIN blev den, jätte fin. Vi är nöjda med resultatet.

Sen för att inte tala om JULEN!!! Inte för att jag nu stressat ihjäl mig med den, jag har förenklat en hel del :) Det får bli så nu, jag har ju faktiskt små barn och är 42 år, bara det är en bedrift ska jag säga :) Sen finns det två stora med och med dom är det ju annat som ska ordnas, hämtas, föras, fixas osv. Men men thats life.

Jag har fotat en hel del, så det är på gång med nya foton. Hade ju tänkt göra det ikväll men jag somnade med Rasmus på soffan, sen var jag helt groggy i skallen i en timme, har badat bastu och nu ska jag glo tv för att inte ikväll igen fastna bakom denna.

Det har blivit sena kvällar, natten menllan fredag och lördag gick vi och la oss klockan halv 4! Sen har det varit för det mesta mellan 01 och 02 varenda kväll/natt i flera veckor nu. Sen får man ju inte sova på morgonen heller, nä då är det blöjor, välling, dagis, kaffe på daglig :) hundar, gojor, katter och allt annat. så det är hårdkörning.

Nä nog gnällt om detta, lovar ska sätta in foton så snabbt jag bara kan.

Ha det gott mina vänner så hörs vi

Hallojsan

Inte för att jag har så mycket att blogga om idag. Jag har jobbat och veckan har nu inte varit så händelsefull. Hmm märker på min back tangent att lilla fröken fräken Savannah måste ha varit i den! Jag är ju en sån som skriver 1000 stavfel på ett inlägg och använder backtangenten väldigt ofta. Nu får jag banka på den nästan innan den suddar!!!

Nåväl, klinkerset är klart :)))) olalala och jippiiiiii. Har varit till rörmockaren idag och beställt slut jobbet, koppla på och i allt. Vi har burit in toastolen och vår fiiina kommod. Har fotat lite hur det ser ut. Vet inte om det syns på bilderna men golvet är mattsvart, stora klinker, tror dom var 40 * 40 cm. Sen *glimmar* dom som. Skit snygga ialf.

           
Från ena och andra hållet :) Blandaren går i mässing, jätte fin var den. Spegeln som hör till är lika bred som kommonden och rätt hög. Det satt fast två lampetter i den med. Brinkan ska bytas, tror jag vill ha en svart eller grafit grå, men då ska den vara mörk. Trä vet jag inte om jag vill ha. Ja vi får se vad jag hittar.

Fasiken vad irriterande, när jag sparat inlägget och går och tittar på det på webben så ser jag att det är några vita prickar på golvet på bilde nr 2. Jag har tagit bort den, sattit tillbaka den, tagit bort igen, sparat om den i ph och öppnat den här men de är ändå där. MEN INTE på orginalbilden på min dator, hur tusan kommer de dit när jag sparar den här då? Men jag har märkt att detta bloggprogram är lite konstigt ibland när man jobbar med det. Härkla pärkla *svär på alla språk jag kan* usch så irri jag blir sånt tål jag inte, e perfektionist när det gäller sånt

Danne har börjat göra balkarna till köket, vi ska dra elen innuti dom. Fotade två bilder för att visa hur det ungefäligt kommer att se ut

     
Sen ska vi sätta spottar i balkarna som belysning.

På jobbet firade vi första advent i helgen. Vi pyntade och klädde granen. Jo jag vet lite tidigt men Danne kom ner med den från förrådet så vi tyckte att det var lika att klä den då. Vi fikade, spelade julsånger och sjöng tillsammans. Vi hade en himla mysig stund tillsammans.

Så min arbetskompis Katja får avsluta mitt bloggande för idag

image202
                          Trevlig första advent på er alla och God Jul

RSS 2.0