Lilla Saga har anlänt

Nu har Petra fått sin lilla tösabit, Liv Saga Angelica ska hon heta. Jag lämnade förslaget om Liv och Petra tyckte det var fint :) Har alltid själv velat ha det men det har inte blivit så. Saga kom natten mot idag efter många om och men. Hon vägde 3310 och var 49 cm lång. Saga hade ett blåsljud på hjärtat, inget att oroa sig för, många föds med det. Men efter noggrannare kontroll så märkte det att ena hjärtklaffen inte slöt som den skulle, det var nått kärl som ställde till det. Så nu är hon i Göteborg och ska opereras. Hon flögs genast dit  med ambulans helikopter, Janne och Petra har tagit vanligt flyg kl 19 ikväll, så vi vet ännu inte vad de gjort eller sagt i Göteborg. Tänk bara det att måsta lämna ifrån sig sitt nyfödda barn under såna omständigheter, att inte få vara med hela tiden. Jag tror jag hade klängt mig fast under buken på helikoptern som nån annan James Bond eller nått.

Det känns hemskt att något sådant ska behöva drabba ett så litet barn. Stackars lilla flicka, livet börjar med förskräckelse. Men vi håller tummar, tår och allt för henne och hennes lilla familj. Vi tänker på er och skickar kraft. Vi vet och tror att det kommer att gå bara bra.

Petra messade idag och sa att det känns som om jag aldrig kommer att få hem henne. -jodå sa jag, hon kommer att hålla dig vaken om nätterna, stöka runt i ditt kök och ge dig gråa hår som tonåring, klart att hon kommer hem.

Här kommer en bild på lilla Saga från imorse, hon är en kopia av sin storebror Theo.


                                           Liv Saga Angelica

Kram på er och sänder alla mina "häxor" att vaka över er.

Natti

Jo vars

Magnus och Annika avgick med segern :) De var jätte bra de med. Och Magnus har ju verkligen utvecklats och kämpat under denna tid. Så visst var han värd segern. Men jag höll ju på Laila förstås.Ok doki, nu ska jag glo lite mer tv, uppdaterar om min skikt röntgen och Rasmus har varit på två dagars utredning men tar mer om det när jag känner mig lite piggare.

Ha det gott mina vänner och trevlig helg på er

Let's dance

Jag måste säga att jag är lite kluven till vem jag ska heja på. Magnus och Annika har onekligen gjort ett bra jobb, men Laila är bara för bra alltså. Tyckte deras sista dans var så himla bra. Jag röstar nog på henne ändå. Hon har varit bäst genom hela tävlingen. Folk har reagerat på att hon har dansat, men var det typ inte som någon slags gogo girl under 80 talet??

Nä jag säger Go Laila you rock :)

Världens värsta filmtittare

Det måste vara jag det. Jag är så tråkig när jag tittar film, så fort det blir spännande eller om nått barn eller djur far illa så hoppar jag upp ur soffan och drar iväg några minuter :) Så planera inte in en film kväll med mig för då lär inte se röken av mig så värst mycket.

Idag har Linda, Emil och Perta vart förbi här. Petra är ju höggravid så hon hade det rätt jobbigt, barnet sparkar, trycker och möblerar om inne i magen. Får se, hon ska snittas den 7 april, men jag tror inte hon hinner dit, den är redan jätte lågt ner och det bränner och hugger i bäckenet. Men spännande ska det bli. Hoppas hon får en tjej. Vi är en sån riktig pojksläkt. Min mamma har 4 barn, bara tjejer MEN sen har hon 11 barnbarn varav 7 är pojkar, sen har hon 4 barnbarnsbarn och alla är pojkar. 5:e barnbarnsbarnet är på g som sagt och Petra har fått pojkranden så det blir nog en pojke till i släkten :)

Tikarna är i höglöp så X är instängd just nu, han pinkar precis överallt. Inte för att det är mycket men fan så irriterande när man hittar hans små markeringar här och där. Sen är han ju som en radiostyrd robot, han har no brain när han känner lukten av tikarna. Ögonen står som klot i huvudet på han och man ser hur de hjärnceller han har ploppar runt och vet inte var de ska ta vägen!!! Snart går 23 cm/ 4kg hög Hera in i höglöp och då skulle ni se hur det ser ut när en 55 kgs rottis ala 68 cm i mank försöker sätta på henne. Han bökar och knökar, det ska nog gå på nått vis tycker X. Uscha för hanar!!!!

Nä maten kallar

CU

Ledig helg

Oj vad efterlängtat med ledighet. Dagarna då man är ledig går så himla fort. Sen ska man helt plötsligt jobba igen. Igår var vi i Övertorneå på dans med våra boende. Det var som vanligt bra ordnat och övertorneå borna är så trevliga när man kommer dit. Vi dansade som vanligt helga tiden, och var som sist dom sista ut från dörren :)

Sov dåligt som fan i natt, vaknade på soffan kl 03 gick i säng och snurrade säkert där i en timma innan jag lyckades somna bara för att vakna stup i kvarten att det var ont här och där. Fan tänk om det sätter igång på allvar nu min becterews, Kommer ihåg när det tog fart för Sven, det gick inte många år så var han helt krökt och sjuk pensionär. Så fort som det gått nu de sista veckorna är skrämmande. Nå den 30:e fick jag tid hit till Happis, det var nån stafettläkare så får se om man blir ens tagen på allvar.

Idag tänkte jag att vi ska ut i pulkbacken på stranden. Det var nått pulk race men korvgrillning. Kan ju vara kul att vara på med ungarna. Danne jobbar hela dagen så vi är pappalediga med :)

Nä nu ska jag och duscha och sen dammsuga litegrann, hundhår kunde jag börja sälja på marknad faktiskt!!

CU

Har ringt och ringt och ringt

Smsade med Mari idag, hon har försökt ringa mig ett tag nu men har jag inte haft främmande så har jag suttit i telefon. Har försökt få reda på vad min skikt röntgen visade som jag gjorde förra veckan. De slussade mig runt hela sunderby sjukhus och när jag väl hamnade dit jag skulle ja då var telefontiden över, då fick jag allt ta till min talförmåga och min lite mer myndiga stämma för att förklara för fröken telefonist att jag SKA FÅ VETA NU!!!!Då släppte hon fram mig till avdelningssköterskan eller vad det nu var så jag kunde prata med henne och be läkaren ringa upp mig....... vilket hon ännu inte gjort.

Sen har jag suttit och försökt få tid till läkaren här i stan ang min Bechterews, den har blivit mycket värre nu och snabbt. Jag stelnar här och där nu, jag har värk överallt. Men när jag märkte igår att käkarna stelnat och jag hade problem att få in hamburgaren, då jäklar var det nog, ska jag inte ens kunna käka skräpmat!!! Men ni vet hur det är när man ringer ett sjukhus, knappa hit och knappa dit och välj det och välj nått annat så ringer vi upp dig piiiiiipHann slänga iväg ett mess till Mari ialf mellan varven. Förr satt man vid den här tiden med polarna i telefon och planerade helgens fest, numer sitter man och pratar med sjuksköterskor och får svar på alla undersökningar du gjort under veckan!! Det är bara och acceptera man börjar bli liiite äldre än 20 :)

Mari tröstade mig och svarade så här "Inte tänka så nu, du har barn under 5 år och en sambo som inte är över 40, och du är på jakt efter flerfärgade dreads.... så inte är du gammal"

Tackar Mari, jag blev ialf glad över ditt mess :)Nä nu ska jag göra mig lite fin, vi ska med jobbet på dans i Övertorneå, det ska bli skit kul.

Ha det gött vänner

nå män häj

Nu så har humöret lättat något :) Det är inte ofta jag blir arg men när jag blir arg så ryker det ur öronen på mig och jag ser säkert ut som en gila ödla eller Gila monster som den heterMen nu så har våren gjort sitt intåg, solen skiner, det är plus grader ute och snön smälter, fyyyy tusan vad skönt. Hoppet har börjat återvända :)Det här är en ljuvlig syn, inte bara för att det är vackert utan för att man vet att snart är sommaren här.

CU

HmmmmmJag är jävligt....förbannat....irriterande ilkset UPPRÖRD!!!!!!!!


Bilden lånad från http://johanwanloo.blogspot.com/


Går i bastun nu

Äntligen kväll

Då var begravningen över, skönt. Det gick lungt tillväga som sig bör. Prästen hette Tjäder i efternamn, gullig och pensionerad. Han är nyinflyttad i Haparanda, har jobbat i Övertorneå och byarna runt i kring om jag förstod det rätt. Han är nu bla fängelsepräst och rycker in i Haparanda församling så och då. Han var rätt häftig, använde sig av uttryck som "jag hakar på här" ja, inte i predikan då :)

Danne pratade med sin mormor igår och frågade vad prästen hette
-Jaa säger hon, inte kommer jag ihåg men det var nått fjäderfä iallafall.

När vi kom hem for jag med Jonathan på IKEA, han köpte ett helt nytt vardagsrum, soffan köpte han på Ö&B men det övriga på Kamprads affär. Sen var det lite mattor, kuddar, hyllplan, konsoller, handdukar och sånt. Och allt fick han för ett jätte bra pris. Pengarna han fick i presentkort har kommit till nytta, tackar till er alla för det. Nu när han använder sina egna pengar så tittar han oxå på prislappen. Han har en väldigt bestämd smak på vad han vill ha, allt är i svart, vitt och grått.

När vi handlat färdigt, (effektiva var vi på 1½ timme hade vi gjort bort allt, varav lastat av bilen i lägenheten en sväng.) så stannade vi på shell, var och köpte kaffe åt mig och Maria. Maria stackarn sliter med målning av lägenheten. Men nu är det inte mycket kvar, hon har en vägg, den som blir mörk grå kvar att måla. Gärre har sattit upp det nya köket och får väl hjälpa till med det roliga som att skruva ihop allt Jonte köpt idag. Allt man köper på IKEA kommer ju i platta paket :)

Ja ja nu ska kolla mailen och sen slå mig ner på soffan. Jag är helt slut efter dagens bravader.

Ha det gott

Har vare livat.....

här vare glatt!!!  Vilken start på mogronen. Efter att jag varit och lämnat ungarna så for jag på min sedvanliga morgon kaffe. Kom hem, matade de skrikande flygfäna och Danne började med hundarna. X hade spytt i buren. Vi köpte lite nya leksaker åt dom på lantmännen bla ett ca 30-35 cm långt rött tuggben i hård plast. Halva försvann i förra veckan. Jo de började bit för bit att dyka upp i Xs spyor! Det är helt hopplöst och otroligt onödigt att köpta leksaker till honom och Nelli, de käkar upp dom på två dar.

Inte nog med att han hade spytt, han hade suttit i det, trampat runt i det så att få ut honom innan han rusat runt hela huset krävde litegranna. Sen behövde han ju duscha och vi har duschen i källaren. X hatar trapporna ner, han är livrädd för dom. Det var inte annat än att tvinga ner honom, försökte locka med godis men ackne, den tjuriga hunden sket i godisen. Han tänkte då minsann inte gå i trapporna. Till slut drog Danne ner honom, vi hade inte så mycket val. Men sen var det ju upp och den korkade hunden kan inte gå normalt i trappor, han ser ut som Bambi på hal is, han går på klorna!!! Och det betyder att han halkar och trappan blir ännu mer farlig. Och då har du 55 kg livrädd rottis liggande i trappan. Jag drog och Danne knuffade bakom, det är ju tur att han är snällheten själv. Lite mer pondus i honom hade han huggit i rent försvar  ... det hade nog sett kul ut på film vår lilla duschstund :) stackars X

Nå nu är hundfan väldoftande i arslet ialf :)

CU

Lungt och skönt

Ungarna har gått och lagt sig för ett par timmar sen men är fortfarande vakna!! Nåväl de är i säng ialf. Startade morgonen med en sedvanlig kaffe på daglig. Kollade upp hur jag skulle gå tillväga med min tand. Efter det har vi jagat det sista kläderna inför begravningen imorgon, Dannes morfar Levi begravs.

Danne ska bära och är lite nervis inför det, han har haft den turen att han aldrig har behövt gå på en begravning. Han pratade med sin mormor för och kolla ifall han kunde få slippa det. Men hon är så störtskön, tanten.
-Nä inte behöver du vara nervös för det, du känner ju alla
-Jo men jag har ju aldrig varit på en begravning
-Äh, det är inget, ta ett lugnande piller!

Kunde riktigt höra henne säga det, höll på att garva ihjäl mig när Danne berättade det :)

På eftermiddan fick jag tid till tandläkaren och gissa vad skönt det är att ha en tand igen!! Jag kunde ju inte ens äta ordentligt.

Nä nu ska jag ta och ringa upp min hårfärgande handikappade (hennes egna ord) vännina :)

Ha det gott så hörs vi

Suomi Rules

Fick av Nina på mailen *skrattar* Till alla helsvenska läsare, den är skriven med en mycket kraftig finsk brytning :D

Suomi Rules!

Alla finnar bär kniv! -
Sälvklat, vat skall man annas pära på ? Inse att en hakelpössa para är klumpig och vilka roplem vår man inte, när man skall hämta ut pengar på panken.

Alla finnar slåss jämt och ständigt! -
Vi låss inte jämt. Vi måste hinna pasta och supa också.

Varför bastar alla finnar? -
Varför lösa på dussvatten, när man kan vettas port siten?

Finnar svär hela tiden! -

I helvete heller! Perkele är ingen svortom, tet är ett raftuttryck.

Varför bär alla finnar gummistövlar och träningsoverall? -
Man vet altrig om tet pörjar regna på spjuttävligen.

Alla finnar är bra på backhoppning! -
Nej, para tom som inte är pra på hocki, ralli , vormel 1 eller längdsidor.

Varför emigrerade finnar till Sverige, om det nu är så bra i Finland? - Vi va tvungna att agera, så att vi inte skulle få ett u-land som kranne. Tessutom ville vi tela met oss av våra kunskaper om hocki, mopiltelefoner, tesign, arkitektur...

Finnar dricker bara Koskenkorva! -
Inte para, vi tricker Finlandia, KOFF och Lapin Kulta också.

Finnar kan inte blanda groggar! -

Jotå! Vegetarian mix: 8 cl Koskenkorva, lägg i ett ärta, låt tra i vyra sekunter, ta port ärtan, rick! White Christmas: 12 cl Koskenkorva och fem troppar tippex.

Är bastu och sauna samma sak? -

Pastu är för venskar, nåt tär finnar pyter om.. Sauna är tär finnar pastar

CU

Morgonens göromål avklarade

Då har jag haft lite "sovmorgon" eller inte, fick inte sova en sekund men jag låg där ialf :s Steg upp, tog ut Ellen, hann inte igår. Och hon var så mysig när jag städade buren åt henne. Hon klättrade ner och putsade mig, kelade i mtt hår. Hon hängde där upp och ner och glodde hela tiden. Hon ville så gärna komma men jag hade inte tid, skulle ju börja jobba. Men idag så, startade morgonen med att umgås med henne.

Sen var det bara att hugga tag i i dammsugaren, X och Nelli hårar och när rottisar hårar är det inte nådigt. Man har som en extra matta som ligger överallt!!! blääää. Nu så sitter jag här med Tintin. Hon springer som vanligt fram och tillbaka över mina axlar, rensar öron, ögon, mitt hår och kollar efter ojämnheter i huden att rensa bort.

Idag ska vi åka till Pian, Fredde har fyllt 19 år så det blir väl lite tårta och fika :) gotteligottgott. Skönt att vara ledig nu. Jag har jobbat mycket extra plus att vi var på en liten utbildning förra veckan. Så det var bara en dag ledigt på en och en halv vecka. Sliten är bara för namnet på vad jag känner mig.

Jo fasiken, jag har bitit av en tand!! I fredags när jag var på jobbet så gjorde jag en undan manöver som ledde till att jag smällde i skallen i en dörr så jag bet ihop käkarna i en väldig smäll. Jag hörde hur det kankade till i en av tänderna men tänkte inte så mycket på det just då. Igår kändes den lite skum, den som "gloppade" när jag tuggade. Men tänkte att det är nog inget. Men det var det nog, var på väg hem från jobbet, tog mig några bloss utanför bilen och stoppade ett tuggummi i munnen (hatar när det smakar rök i munnen) det lät så lustigt när jag tuggade på ena sidan, som om det var luftbubblor i tuggummmit, cool tänkte jag det var sånt med bubblor i, ni vet dom nya. Men icke sa nicke det var inte toyet utan tanden!! Ett tu tre satt den fast i toyet. Tur är att jag rotfyllt den så jag känner inget i den men det går ju inte att äta nått vidare bra. Nå ska kolla hur djur gör nu och sen beställa tid imorgon.

Nä nu ska jag ta mig lite kaffe och läsa aftonbladet.

CU

Nja kanske

alla var för mycket sagt men ialf majoriteten av sverige röstade på henne. Kollade statistiken på hur folk röstade och vad de tyckte på aftonbladet för ca 1 timme sen :)

Alltså jag har missat hela människan tidigare. Men då brukar jag inte kolla sånt som allsång på skansen och galorna som hon tydligen varit med i. Jag har ju varit så tråkig så jag har aldrig tidigare följt tex Idol, och 3 an hade en motsvarighet för nått år sen med Bertan vad det nu hette. Jag hade inte en aning om vad folk pratade om när de pratade om de programmen. Det enda jag följt är faktiskt nått så tragiskt som Big Brother, hade tom kanalen i 2 år. Bland det första jag gjorde på mornarna var och kolla vad de gjorde i huset :)

Heja Malena :))

Nu choklad, dricka, tv och soffan. Trevlig forsatt lör..... hmmm ser att det hunnit bli söndag!!

CU

Yeeees, hon vann

Malena vann, jag tyckte den var så bra. Blev ju skit sur efter juryns röster!!!! Men sen kom vi svenskar och tyckte och alla tyckte som jag :))
CU

Let's dance

Kollade just slut röstningen på let's dance. Hann ju bli riktigt nervis att Laila kanske åker ut. Elisabeth har ju haft sånt stöd bland tittarna. Tyckte hon var hur skön som helst men Laila är bättre. Idag hade hon kanske inte sin mest lysande kväll men under alla andra program tycker jag att hon varit blande de bästa. Magnus var ju hur bra som helst idag. Hann inte se första dansen alls, jobbade ännu då men hörde att den tydligen var bra och att domarna gav dom 10or rakt igenom. Måste gå in och kolla på tv4 så jag får se det.

Sitter nu med min nya fina dator. Men är lite besviken över att det är vista på den (förinstallerat) Vista har ju krånglat mycket med andra program, ger skumma fel meddelanden och jag måste säga att efter bara några dagar med den så har jag märkt av det hela. Och att lägga en mapp i nätverket är ju helt otorligt krångligt. På XP höger klickade man och delade ut den i nätverket. Jag och Danne satt säkert en timme igår och försökte se varandras datorer men icke, gjorde nya inställningar, plockade bort lösenord, ändrade i säkerheten men o nej, det verkade inte funka. Så det är inte bara så att jag är korkad, Danne hade oxå problem att få det att funka. Nå tillslut kom han på det. Och det var så mycket klickande och ändrande hit och dit så jag orkade inte ens bry mig om hur man gjorde. Tar reda på det nästa gång jag behöver göra det!!

Puh men Vista har visat vad det går för det vill jag lova. Det är ungefär som Viktoria Silverstedt, otroligt tjusigt, flott, har en del tillägg som andra inte har men helt IQ befriat :)

Men vem vet, kanske jag vänjer mig....

CU

Japp jag lever :)

Tjenare alla vänner där ute

Det var som ett tag sen jag bloggade men nu är det dags att visa upp sig lite. Det har varit rätt mycket i veckan, jobbade extra på måndag..... eller ja vi backar till torsdag veckan innan!! Då hade jag oxå en extra tur, jobbade mina egna tre pass fre, lör och sön, sen kom måndagen med extra tur där med. Tisdag var jag på handledar utbildning i Kalix. Det var lärarna från Behandlings assistent linjen (tror den heter så) som höll i den och presenterade deras linje för oss. Ja vi var jätte många där, endast jag och Monica *fnissar* nå vi fick en bra och givande handledning. Den verkar vara jätte rolig att gå, mycket intressanta ämnen och sen väljer du inför år 2, antingen kriminalvård eller social inrikting.

Onsdag var jag faktiskt ledig, men dagen gick till att ränna runt och göra ärenden, fixa på hemma fronten, det har ju inte blivit mycket av det. Fort var det kväll och man var helt slut i rutan. En tidigare läggning för en gång skull klockan var bara runt 24. Det är tidigt för att vara jag må jag säga.

Torsdag startade arbetet igen med morgon tur, och idag har jag börjat jobba halv 9 och jobbar än. Just nu sitter jag på vår dagverksamhet medans en av mina killar är i bastun. Passar på att ta lite tid till mig själv då. Har plockat i köket, tömt diskmaskinen och sattit på en tvätt här nere. Så nu är jag värd några minuter tycker jag. Slutar nog runt 21- 21.30 idag.

Imorgon har jag sista passet, börjar 12 och går till 22, då lär man vara lite utpumpad, lägger mig på "foffan" med en bira och en choklad och nannar sött skulle jag tro.

Annars så är jag rätt nöjd för tillfället, har köpt min nya dator :) det blev en acer med 17 tums skärm, 320GB hårddisk och lite annat kuligt :)Så här ser min skönhet ut :)

Danne har oxå en ny dator, hans gamla gav upp helt, den gav efter och är numer ej brukbar. Han ska väl försöka få lite liv i den igen, Rasmus vill ha den. Savannah ärver min gamla laptop, har köpt en pytte liten mus till henne, hon når inte runt i en vanlig. Ni skulle se den hur liten den är alltså.

Nu är min adept klar ska gå i väg nu

CU

Vänner

Det är tur man har vänner som "kockar" runt på nätterna precis som jag. Jonathan och Madde har varit i Göteborg och hälsat på hennes pappa. När de skulle hem på torsdag så var det nått dator strul på flygplatsen i Göteborg och de blev fast där. Vilket betydde att de var alldelens för sena för flyget från Arlanda till Kallax och när de väl var där så hade sista bussen till Haparanda gått. Där står de halv 1 på natten och på kallax kunde de inte hjälpa dom. Flygplatsen stänger, ingen buss går in till Luleå, de tänkte de kunde sova på buss stationen. Men den hade nog oxå varit stängd. Och på kallax säger dom bara att dom kan inte göra nått det är inte deras fel.

Nå jag ringde Kerstin och hon for iväg efter halv 1 och hämtar dom. Sen dukade hon fram fika, bäddade i ordning en säng så de kunde sova. Plus att de satt och var gemytliga med varann efter fikat. Det var inte illa med tanke på vad klockan var. Pratade med Kerstin igår på dagen efter att hon kört dom till bussen och tackade henne. Ja och inte nog med det, Jonte hade glömt sin nya pedal till gitarren hos henne så hon hämtade ännu den och satte iväg den med kvälls bussen. Hon var så nöjd och glad över att fått spendera lite tid med min son. Han var så öppen och pratade jätte mycket. Jag hölt på att trilla av stolen. Han är inte den lättaste att få igång och prata ska jag säga. Men det är ju skönt att veta att han kan vara social när det krävs :)

Slutet gott ,allting gottCU

Ha en trevlig dagCU

Att vara mobbad

Jag läser just nu John Ajvide Lindqvist bok "Låt den rätte komma in" Den handlar till stor del om en liten pojke Oskar som blir mobbad i skolan. Det här är vad han tänker efter att ha blivit piskad av sina 3 plågoandar, han har bla fått kinden uppslagen.

"Oskar. Den där i spegeln. Vem är det? Det händer honom en massa saker. Dåliga saker. Bra saker. Konstiga saker. Men vem är han? Jonny tittar på honom och ser grisen som ska ha spö. Mamma tittar och ser lilla hjärtat som inget ont får hända."

En gripande tanke eller hur. Jag tyckte det var hemskt att läsa. Oskar är kär i Eli, grannflickan som nyligen flyttat in. Så här går hans tankar om henne.

"Vad skulle han säga till Eli, om Eli kom ikväll? Vad han skulle säga till henne berodde på vad han var för henne. Eli var ny för honom och han hade alltså chansen att vara någon annan, säga något annat än vad han sa till andra.
Hur gör man egentligen? För att få någon att tycka om en?"


Tänk hur många barn som har det så här, som inte vågar berätta vare sig hemma eller i skolan. Och även om de berättar så får de sällan hjälp.
Tänk om det vore dina barn?

CU


Kvinnor

En kvinna är till läkaren för sitt årliga besök 
Sjuksystern frågar om grundläggande frågor. 
- Hur mycket väger du? 
- 65 kg svarar kvinnan 
Hon ställer sig på vågen och systern antecknar 
74 kg. 

Sjuksköterskan frågar: 
- Vad är din längd? 
- 1,73 svarar kvinnan 
Sjuksystern mäter och antecknar 1,66 

Så tar systern blodtrycket och säjer till kvinnan 
att det är mycket högt. 
- Ja, vad fan förväntar du dig! 
När jag gick hit var jag lång och slank! 
Nu är jag liten och fet!
Hehe

RSS 2.0