Det berömda humöret

....... har visat sig igen! Allt gick fel redan på morgonen. Vi har ju inget vatten iköket just nu. Disk hade hunnit börja hopa sig lite här och lite där, hundhår var det överallt, ungarna gapade, hoppade i sängen trotts otaliga åtsägelser. Nå jag dammsög, o svor lite för mig själv, torkade upp lite hundkiss, och små plockade. Sen när Savannah hade gått i säng så tänkte jag at jag ska börja diska. Och det var då jag insåg hur det faktiskt såg ut överallt. Då började min mun att gå i ett, det var
-vårt hus ser alltid ut som fan själv, vi måste hjälpas åt alla här
- just nu så får faktiskt  ALLA (och med det menade jag egentligen Danne) plocka efter sig
-när har du rört en dammsugare sist?
-när har du tvättat sist
- och bla bla bla och bla

O mitt i allt detta så tröttnade jag på att se all disk, jag kände bara att måsta gå ner med den i källaren eller försöka diska den på vår pyttelilla toa (som jag ännu får in ändan i) nä det kändes bara så jävla jobbigt. Så jag tog en ICA påse o lastade i allt jag hittade o kastade helt sonika det i soporna, borstade mig om händerna och kände mig som Hedivig, ni vet hon som sjöng -Kom och skriv mig det på näsan, den som vååååååågar JAH! En serie som gick på 70- talet tror jag.

Jag tyckte orehört synd om mig själv som faktiskt måste göra precis ALLT i detta hus! Danne fick sig stackarn några skopor ovett må jag säga, en del oförtjänade andra mycket förtjänade enligt mig ialf :) Men nu så har jag hunnit ta det lite lungt för mig själv. Ungarna sover och jag har badat bastu. Pratat strunt med mina vänner i telefon och verkligen återhämtat mig lite. Så nu kan jag lite flina när jag tänker tillbaka hur jag måste ha sett ut, som en hysterika med en påse disk :D Men just då var allt mindre roligt måste jag säga.

Nä nu ska jag hitta i säng

Natti natti och ha det gött

Kommentarer
Postat av: Pian

stackars dig......jag kan se dig framför mig...:)lite roligt är det.....

2007-10-17 @ 06:48:40
Postat av: Anna

Jo när jag blev på bättre humör så var det lite roligt :)

2007-10-17 @ 08:22:51
Postat av: Irina

*flin* liiite kul e d ju :) Ännu att du slängde disken, det gillar jag! Det ska jag oxå göra :)
Eeeh.... försöker oxå komma in på hennes sida men d e omöjligt *muttrar o surar*

2007-10-17 @ 10:48:43
URL: http://carwho.blogg.se
Postat av: Eira

Tackelibock!!

2007-10-17 @ 21:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0