Söndag 00.38


Ja då är klockan hur mycket som helst igen. Vi har jobbat båda två idag, på olika tider. Men lite blev gjort med köket iallafall. Danne har börjat förbereda för elen. Vår elektriker var här igår och kikade tillsammans med Danne på vad som ska göras och hur det ska göras. Sen ska det tapetseras för viss el dras utanpå väggen. Vi har flyttat på kyl och frys, Danne har börjat skruva ner de gammla skivorna och förbereda det hörnet med. Jo vi har sågat ner de sista reglarna med där elen satt så nu är dom oxå borta. Men då händer nått, hans skruvdragare pajade. Tror inte att han lider så mcyket över det, han har velat köpa en ny, en bättre som han säger :)

Meja har kommit hem idag, hon ska ju valpa den 18 september, hon är stor som en fotboll! Hon var precis som vanligt när hon kom, det var som om hon inte hade varit borta alls. Hon spanade in de nya djuren som hon inte sett. När Taru for så gjorde hon inte en min av att vilja följa med. Hon har följt efter Danne hela dagen sa han. Nu ligger hon i korgen och sover. Hon ska få sova med oss inatt och ända fram till att hon valpar. Det ska bli så spännande :)

Over to the pictures of the day

         
Inte så stor skillnad         Här stod kyl och frys
men liiite ialf                     tidigare

 
Jahaja, om jag pillar
lite här så kanske den
aldrig mer går, hehe

        
Så här ser höggravida Meja ut just nu

        
Meja                              Mor och dotter


                                              image38
                                         Jonte säger Natti natti

Kommentarer
Postat av: MorsanBaloo

Visst händer det saker! Roligt :)
Här har inte hänt ett skit sen i tisdags o händer inget innan snickarn kommer nästa tisdag. Imorgon bordes jag fara o söka konsoller,tak och barstolar.

2007-09-16 @ 01:44:01
Postat av: eira

Spännande m valpar!! Vilken hane har hon blivit parad med?

2007-09-16 @ 08:00:55
Postat av: Anna

Hallo brudar
Hur var det med att gå och sova halvdöd vid 21 Fia :) Men visst är det kul och få få och shoppa till det nya, I just love it :) Ibland känns det som om det går så sakta framåt men det e inte så lätt att organisera mellan arbetspass med småbarn. Nå det får ta den tid det tar.
Eira: Jo det ska bli kul med valpar, mycket jobb och allra helst som vi är mitt i köksrenoveringen. Men det går det med :) Hon är parad med en Bishon Havanes eller hur det nu stavas. Så får se hur denna kull ser ut. Det blir ju alltid lite spännande när man har en blandis och se hur valparna blir :)

2007-09-16 @ 09:18:48
Postat av: Louismariann

Very impressed!

2010-06-30 @ 10:24:32
URL: http://louismariann.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0