Nyårsafton

Det firade vi också hos oss. Pian och Jussa, annika och Tomas med familj kom hit. Vi gjorde fläskfilé med potatis gratäng, sallad och bröd. Det var jätte gott. Vi käkade, spelade trivial och gissa vem som ledde, na na na na na na. Det har ni inte räknat ut va :D

Så här fint var vår nyårs dukning

           
Dukade i svart och silver. Hittade inga silvriga underlägg så jag gjorde egna. Satte foliepapper på julunderläggen :) Blev hur bra som helst

           
Till bords


     
Savannah och Jussa hittade på lite eget medans de övriga var ute och tjuvstartade raketerna. Hon var med en sväng men Pian fick komma in med henne, hon blev livrädd. Sedan var hon livrädd för att gå och sova för de small ju hela tiden. Hon var vaken till över 01 och somnade slutligen när Danne la sig och höll henne i handen. Men hon ser intresserat på när Jussa ritar och förklarar åt henne, de hade en egen liten stund på golvet.

Klockan började närma sig 12 slaget så vi skålade in det nya året.... nån minut innan. Alla förutom Danne och Savannah skulle ner och titta på fyrverkerierna.

           
SKÅÅÅÅL OCH GOOOTT NYYYYTT ÅÅÅÅÅR

Så här såg det ut på stranden, har en ny kamera pch den tog jätte bra bilder på rakterna

     
image285
Visst blir det bra bilder med den

image286
Nog för att jag bloggar i efterskott och det är redan januari men jag säger
Gott nytt år ialf mina vänner


Kommentarer
Postat av: Pian

Jo, okey ni vann spelet....till slut, men det tog ett tag innan ni fick några tårtbitar alls medans vi hade hela tre st ett LÅÅÅÅNGT tag........!!! tack för en trevlig nyårsafton!!

2008-01-06 @ 17:46:23
Postat av: Anna

Skrattar men det e ju endast det som räknas vem som faktiskt vinner :D

2008-01-06 @ 18:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0