The greatest hits

Jonathan spelar ju med i både T-shoolband och i ensamblen och nu var det dags för ensamble uppträdandet. Den var jätte bra showen, Jonathan hade flera långa solon som han fixade alldelens ypperligt bra enligt oss åhörare. Han fick mycket applåder för dom. Han har blivit så duktig. Hela showen var förståss jätte bra och alla som var med i den men som mamma så ser man ju först sitt eget barn :) Barn, nu skulle han bli sur han är ju ändå 19 år nu och ser sig själv som vuxen. Fast det kan man ju diskutera i vissa avseenden!

Några pics
           
Börjar med Jontes yngre syskon som var med för att se sin bror

Savannah hade oxå jätte fina knallrosa kåpor som hon vägrade ha på sig för hon hörde ju inget sa hon. Hon stal förstås lite uppmärksamhet, hon är så förtjust i Kim, hon vrålade så fort hon hann -Kim, hej Kim, hon sken som en sol när han vinkade till henne. Mot slutet av showen så pratade han till henne och sjöng en sång bara till dig som han sa. Alla i publiken skrattade åt hennes dyrkande av Kim och rektorn var så rörd efter showen när hon var och kramade honom - Vad fin du var som pratade till henne så där så hon.

image395
Här är underverket Kim Ylisirkka :)
änn dig brädad Jeanette, du har fått konkurans av en två åring

Kim är sångare med och när dom drog Sharp dressed man var dom så jäkla bra. Kim har en härlig röst och Jonte hade ett skit bra solo. Har ju allt på film förståss :)

           
Everybody goes grazy bout a sharp dressed man....

Tjejerna var jätte duktiga, Emma har verkligen slappnat av när hon uppträder, hon släpper mer lös nu än vad hon gjorde förra året. Dom var så bra allihop. Försökte zooma in Nicke bakom trummorna men fick inte nån bra bild, jo på film men inte i kameran.

           
Emma,                        Ida Tikkanen rockar lös 

image403
Yeeah I wanna dance with sombody......

När allt var slut var det tack tal från Mirja och rektorn. Vad jag hört om Mirja Sarkkinen som leder dom är att hon är jätte bra på att inspirera, hon får eleverna att vilja. Synd att det är över nu. Jonathan tyckte att sista spelningen var lite vemodig, nått man varit i tre år är över. Men han har sökt in nu på svefi och musiklinjen så fortsätter att spela det kommer han att göra, det blir inträdes prov nu redan i Juni. Det är livet tycker han.

image404
Mirja tackar sina elever för detta år.

image405
Sonen i aktion....... *stolt mamma fotar, filmar och gapar i publiken*

Utställning och Terry i nästa inlägg

Kommentarer
Postat av: Irina

Åååh jag blir ju nästan lite avis om Jonet får börja på svefi, det e sååå kul o gå där!! :)

2008-05-20 @ 17:46:27
URL: http://carwho.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0