Gomorgon

Har vaknat för ett par timmar sen, kollat mailen, druckit morgonkaffet! Här gapas det ikapp, Tintin är flyttad till vardagsrummet nu. Tänkte att hon kanske lugnar ner sig och hon har varit betydligt mindre gapig. Det är faktiskt jakona som sätter igång först. Men nu är hon i sitt ässe!!! Måste gå och kolla in matskålarna och vattnet. Hon är rätt kinkig med dom.

Huja idag är det jobb hela dagen, hela och hela, börjar kl 12 och går till 22 imorgon är jag ledig :)))) Dom har lovar upp till 15 grader varmt idag och imorgon så jag tror ju naturligtvis att de små vädergubbarna har rätt :) Jag och Nina ska ut med gänget på lång prommis idag. Vi tänkte först promenera ut till IKANO, djurmagasinet har hundens dag idag. Sen ska vi över till gallerian på finska sidan, de har tydligen reor där som Nina ville kolla in. Så förhoppningsvis blir det varmt och skönt idag.

Ha en trevlig lördag

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jodu, pizza plåten är kanon :-) pizzorna är i ugnen max 4 minuter så är dom klar och dom blir supergoda. Du får fjäska me han så ska du se att han gör en sån till er oxå :-)

2009-04-26 @ 22:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0