Snabbt bara

Gör en snabb uppdatering bara. Vi städade ju idag jag och Rasmus, jo lillfröken var oxå med men hon kom mest av sig med att spegla sig, sjunga lite, sitta på sängen och titta på dockor :) Men Rasmus är en tålmodig kille, han plockade, städade, sopade, ställde i ordning. Han tycker om att ha det fint ikring sig. Vi höll på hela dagen. Två gånger tyckte han att han behövde en paus. Då hade han ont i ryggen. När vi var klar sa han -Oh vad skönt mamma, äntligen är det fint.

Jobbade kväll och for till Bejan och Lasse efter jobbet. Dom har fått allt i ordning nu. Det är bara nån kökslucka kvar att sätta upp, sen saknades det två bitar från bården och sen foga så är köket helt klart. Jätte fint blir det verkligen, mysigt.

Nu är jag hemma, har haft lite dreads vård. Ska ögna igenom bloggarna och sen söka lite info om Mylon. Den ska tydligen kunna läsa exel och word. Sen ska det oxå finnas en nyare uppdatering men den version jag hittat sitter redan i den. Sätter Danne på det, han är bra på sånt.

CU

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0