Förbannade vinter hellvete!!

Alltså det är allmänt känt att jag avskyr vintern och dagens bravader gör inte saken bättre!!!! Det är så att vi har vår bil på verkstad. Någon gled in med den i gatustenarna, hehe. Nämner inga namn men säger bara vilken tur att det inte var jag. Nå till historien. Vi har då lånat systers lill bil, en toyota starlet. Den står avställd i vanliga fall. Igår när vi var iväg med den så slutade radion att funka och all belysning började lysa svagt. Danne kollade den när jag kom hem men inget verkade vara fel. Den startade som den skulle och allt var som vanligt. Idag var vi och hämtade ungarna på dagis och skulle sen och handla och vad händer, bilen var helt död!! Och fan vad sur jag blev, jag avskyr kallgrader, jag frös, ungarna tjatade, Danne står och vädrar med dörren öppen till bilen stup i kvarten!!! Jag vet inte hur många gånger jag sa- Måste du stå med dörren öppen!!! Jag menar det var väl nog kallt i bilfan som det var. Jag klev ut ringde lillsyster som skulle komma. Är det nått jag hatar så är det när bilarna krånglar. Jag blir fullständigt rabiat. Det får mig att bete mig väldigt otrevligt, hysteriskt och dumt.


 Hade så jävla lust att spraka till den förbannade bilen. Men det  är ju inte min så jag gav fan i det. Men jag hade en inre bild av  John Cleese i "Falwty Towers" där går han lös på sin mini bil i några scener.


Lillsyster kom med startkablar så vi fick igång den ialf men den laddar inte, alla lampor är som sterinljus. Nå hon körde mig till affären så jag fick handlat ialf.

Nu är jag lugnare om än fortfarande irriterad men det känns bättre när allt är gjort och jag har fått skriva av mig lite :)

CU

Kommentarer
Postat av: Åsa

Fy fanken vad arg man kan bli, men jag drar lite på mungiporna för jag ser dig framför mig lite små galen på en parkering ..hi hi hi. Hmm som om elräkningen inte var nog nu håller kopplingen i min bil på att gå söner och det kalaset går väl på flera flera tusenlappar, får nog börja åka skolbuss det är tammefan billigare än bil hel...en :-( som bara ska gå sönder hela tiden.

2009-01-14 @ 22:20:08
Postat av: Irina som oxå hatar vintern ;)

Vi är mer lika än vad man kan tro: vintern o det där med att bli smått hysterisk när bilen krånglar... :)

Så hände m min bil oxå i måndags. Precis samma sak m radion, ljusen osv. Nånstans mellan Happis&Kukkola blev jag stående på en P-plats. Tur jag har världens snällaste svärfar som kom o bogserade hem mig. Tydl generatorn som lagt av eller ngt sånt.

2009-01-15 @ 08:29:14
Postat av: irinas mamma

hahahahahahah...oi vad ni lika,skulle nästan kunna tro att ni är tvillingar,humoret i allafall,och kärleken till vintern och minusgrader.....snart är det sommar med my.....

2009-01-15 @ 13:09:34
Postat av: Pia

Ojoj skönt att man inte var i närheten av dig då!! Hehehe.. jag älskar ju kyla på vintern men jag ogillar också bilar som krånglar..Skickar en VARM kram till dig!

2009-01-15 @ 20:08:01
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Ia

Bilar och vinter är nog en svår kombination i många fall :P :PSkönt att bo i stan...utan småbarn!!! Men vinter har vi...rackan...tio minusgrader och sooool!!!

2009-01-16 @ 10:23:12
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0