Beach dag iallafall

Japp det blev kirves ialla fulla fall :) Alltså man kan ju bara inte vara hemma när det är fint väder. Igår var vi och inhandlade lite "Safety onboard" produkter till Savannah efter att vi tagit fram poolen. Hon kan ju inte bada i den annars. Savannah gillade sina nya grejor hon. Hon har tom sovit en skvätt med de nya badbrillorna :)

        
 
Hon som badat naken mellan varven tyckte att nu behöver man sånt här. Men det var ju bara bra det. Hon var föremål för en del kameror i sin mundering :) Efter ett par timmar åkte "munderingen" av men brillorna de behöll man på!Rasmus och de andra killarna var förstås som fiskar i vattnet i dag igen. Rasmus badade precis hela tiden. Ja han hade avbrott för någon macka här och där och sedan detta göromål.

         

Detta skapade ju sand på de mest konstiga ställen :) så killarna drog ut på brottnings match och fisketur med krokodilen.Efter att vi kom hem var det bara att slänga i oss lite käk. Rasmus skulle på det 3:e kalaset på en vecka, Markus fyllde 7 år. Savannah har tyckt att det är ju lite fusk när bara Rasmus har kompisar som fyller år. Hon vill ju oxå på kalas. Så vi for och käkade glass med henne istället. De båda har kalas igen på Lördag, då fyller Felicia 6 år så det väntar Savannah på.


Nu ska jag börja gelea in dreadsen. Måste ila till Åsa nån kväll för att kolla in hur hennes blev och framför allt kolla detta med bulkhår, det lät intressant.

CU all folks


Kommentarer
Postat av: Johanna

Meeen Anna, är det en Frassemugg Lill-Savannah dricker ur? ;) Det ska vara Max!!! ;D

2009-07-02 @ 01:29:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0