Frevisören

Vi var som sagt ill frevis igår. Det var jätte fint väder när vi kom dit och begav oss till pool området!? Där var två pooler en större och en midre för barnen. Men det var oxå allt, det fanns absolut inget annat där för ungarna att göra. Nå vi badade i poolen en stund.

       

Själva badstranden låg nedanför med en liten lekpark. Vatten ruschbanan var bakom receptionen. Så det var inte till att släppa ungarna dit utan uppsikt. Vi promenerade iväg dit och la oss på stranden istället.

       

Som ni ser mulande det på. Det mullarade redan på avstånd när vi kom dit. Rasmus och Emil var förstås 98% av tiden i vattnet :) Sen var det dags för vatten ruschbarnan men Rasmus vågade inte åka själv, vet inte varför han helt plötsligt var rädd för att åka. Han åkte själv när vi var i Boden, tom det sk svarta hålet och det var ingenting, den här gick inte ens fort! Tommy var tvungen att åka med honom.  Savannah åkte oxå några svänger med Tommy.

Precis när vi bestämde att det var dags att packa ihop så började det att småregna. När vi fått in allt i bilen så kom det en redigare skur. Men då var vi ju redan på väg hem.


En förövrigt härlig dag med förhållandevis rätt mycket sol :)

CU

Kommentarer
Postat av: Pia

Så härligt det såg ut.. Igår var jag själv vid älven och badade.. nice!! :o)

Nu närmar det sig lördag och festen.. Det ska bli kul!! Behöver nog bara en öl eller två, sen är jag däckad!!! ;o)

Kram på dig!

2009-07-16 @ 11:11:47
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0