Närbild på dreadsen

Uscha här kommer dom, tycker inte om att synas på bild!! Har aldrig gillat det. Jag ser ut som om jag rymt från någon anstalt. Men det är väl bara att acceptera, jag ser ut sån :)

       

Och det värsta framifrån!!!Jag är nöjd, det har varit och är mycket jobb men jag är ändå nöjd med dom. Så dom kommer nog att sitta där i några år framöver ialf :)

Ha det gott

Kommentarer
Postat av: Pia

Coolt!! Hur funkar det när man vill ta bort dem?? Måste man klippa av dem eller?? Nåja, det är ju ett senare bekymmer, nu ska du ju ha dem ett bra tag..Jag ringde Telia idag och spärrade alla betal-sms och sedan ringde jag ett 020-nummer och avregistrerade mig.. F-n att man måste avbeställa något man f-n inte ens beställt!! Irriterande nånting!Nu är det ledig dag i morgon och sedan två jobbdagar(slutar ca 15 bägge dagarna) innan SEMESTER!!! Yes!Härligt med en pool.. F-n det skulle man haft de här dagarna.. Ha det gott.. Kram!

2009-06-30 @ 23:59:50
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: MorsanBaloo

Dreadsen är skitsnygga. :)

2009-07-01 @ 10:57:00
Postat av: Åsa

Vilket jävla jobb du har gjort :-) ser stor skillnad sen du var i butiken och visade dom och dom är mycket finare nu. Har testat att göra så där som vi pratade om igår med bulkhåret ..he he vilket namn och de blev hur bra som helst. Du får kika på min ena som jag provade på. Allt löst och utväxt försvinner ... är man proffs så är man asgarvar eller SKADAD är nog det rätta ordet.

2009-07-01 @ 15:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0