Seg dag

Huj vilken seg dag det varit hitills idag. For vid 9 tiden till Savannahs dagis och lämnade blommor till Gudrun, Eva och Nina och så ville hon bjuda hennes barn och singelns barn på glass. Hon slutar ju nu på småbarns sidan. Hon tog semester från och med igår.

Har inte gjort något annat vettigt idag merän hängt tvätt. Är så jäkulens less på vädret, inget regn här, lite sol av och till men kallt och blåsigt. Blir det aldrig sommar?? Jag jobbar sista dagen idag så det är bäst sommarn infinner sig nu.

Nikita är här på gäst spel igen. Perta och Janne fick åka in akut med Saga igår. Hon hade fått nått konstigt anfall, de visste inte var det var. Och eftersom hon haft det där med hjärtat så vile de ha in henne i sunderbyn. De har tagit EKG men hjärtat låter fint och funkar som det ska. De skulle mäta EEG idag för att se att det inte är nått med hjärnan som orsakat det. Hoppas det inte bara är nått allvarligt.

Jonathan har ju som liten haft "anfall" de trodde han hade epilepsi, vi var in på mätningar och sånt. Han förlorade medvetandet rätt länge när det inträffade. Men vad han hade var kraftig migrän och så kraftig så han tuppade av. Det höll i sig i några år för att helt försvinna. Men idag kan han få otrolig huvudvärk ibland.

Nä nästa maskin väntar och sen ska jag snurra dreadsen innan jag går till jobbet.

CU later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0