En annorlunda måttstock

Imorgon börjas det igen, jobbandet. Skönt är att vi går 3-3, alltså jobba 3 ledig 3. En helt otrolig skillnad mot ett traditionellt schema. De lediga dagarna går på nått vis mycket fortare än då man jobbar, konstigt :)

Idag har det varit riktigt skönt ute, vi hade på snudd till lite sommar värme nästan, härligt. Här är ju en som bor i helt fel ände av sverige eller tom i helt fel land. Hatar vinter och snö, fyrkantiga bildäck, isiga bilrutor, mycket kläder och snöskottning!! Ja menar, jämför, värme, shorts, bikini, sandaler, påta lite i trädgården (ja ingen favvo sysslesättning det heller, men hellre det än skotta snö) bada, sola, äta ute, grilla, jordgubbar. Nog lät det väl liiite bättre ändå :)

Nu till vår annorlunda måttstock. Den kallas allmänt för mommo :) Hela släktens barn och vi med för den delen har haft henne som någon form av måttstock. När man blev längre än henne, ja då var man låååång. Fast jag vet inte ja om det är någon merit. Här kommer ett litet bildbevis. Bedöm själv :)


Pojkarna och måttstockem mommo :)

CU

Kommentarer
Postat av: MorsanBaloo

asg Alltså allvarligt, hur lång eller kort är mommo? 1,45?

Du missade förresten skoteråkning,skidåkning,varm oboy,korvgrillning och vårsolen. ;)

2009-05-04 @ 22:07:52
Postat av: Pia

Mommo.. är det din mamma? Så fin hon är!

Här i familjen är det jag som varit måttstocken.. 156,5 cm lång så mig växer man snabbt förbi!! ;o)

2009-05-05 @ 15:13:43
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0